Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Osobní stránka
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.07. 2025
Dnes má svátek Jan Hus
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Recepty uživatelky

Kořeněná makrela

Kořeněná makrela
16. 11. 2007 Ryby
Příprava receptu Kořeněná makrela: Mrkev nakrájíme na nudličky, cibuli na tenká půlkolečka, česnek …více»

Slané a sladké tančle

Slané a sladké tančle
15. 11. 2007 Slané pečivo
Příprava receptu Slané a sladké tančle: Do vařených nastrouhaných brambor přidáme tvaroh, vejce, …více»

Bulharské fazole s opečenou klobásou

Bulharské fazole s opečenou klobásou
15. 11. 2007 Uzeniny
Příprava receptu Bulharské fazole s opečenou klobásou: Den předem namočené fazole scedíme, dáme do …více»

Fazole zapečené s vejci

Fazole zapečené s vejci
15. 11. 2007 Luštěninová jídla
Příprava receptu Fazole zapečené s vejci: Propláchnuté fazole namočíme přes noc do studené vody a …více»

Hrachové kuličky

Hrachové kuličky
15. 11. 2007 Přílohy
Příprava receptu Hrachové kuličky: Cibuli oloupeme, nasekáme nadrobno a vsypeme na rozehřátý tuk. …více»

Fazolové placičky s jazykem

Fazolové placičky s jazykem
15. 11. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Fazolové placičky s jazykem: Jazyk, řapíkatý celer a fazolové lusky nakrájíme na …více»

Vepřová panenka ve vinné omáčce

Vepřová panenka ve vinné omáčce
15. 11. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřová panenka ve vinné omáčce: Troubu předehřejeme na 200°C. panenku omyjeme, …více»

Plzeňský špíz

Plzeňský špíz
15. 11. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Plzeňský špíz: Svíčkovou a panenskou vepřovou očistíme a nakrájíme z nich malé …více»

Čínské hovězí maso s fazolkami

Čínské hovězí maso s fazolkami
15. 11. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Čínské hovězí maso s fazolkami: Maso nakrájíme na nudličky. Nudličky promícháme ve …více»

Kreolské maso

Kreolské maso
15. 11. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Kreolské maso: Na sádle opečeme na kousky nakrájené maso dohněda, přidáme drobné …více»

Myslivecké závitky

Myslivecké závitky
15. 11. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Myslivecké závitky: Hovězí maso umeleme, přidáme asi 3 lžíce studené vody, dva …více»

Ruské bifteky

Ruské bifteky
15. 11. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Ruské bifteky: Mleté maso promícháme se solí a s pepřem a rozdělíme na čtyři díly. …více»

Klopsy na zelenině

Klopsy na zelenině
15. 11. 2007 Telecí maso
Příprava receptu Klopsy na zelenině: Maso umeleme, osolíme, spojíme s vejcem a v mléce zvlhčenou …více»

Řecká sekaná

Řecká sekaná
15. 11. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Řecká sekaná: K jemně umletému syrovému masu přidáme sůl, dušenou rýži, vejce, …více»

Hovězí pochoutka z klášterního podzemí

Hovězí pochoutka z klášterního podzemí
15. 11. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Hovězí pochoutka z klášterního podzemí: Na 2/3 tuku osmažíme nadrobno nakrájenou …více»

Maso na cibuli po vídeňsku

Maso na cibuli po vídeňsku
15. 11. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Maso na cibuli po vídeňsku: V kastrole na rozpáleném sádle osmažíme drobně …více»

Šašlik ze svíčkové

Šašlik ze svíčkové
15. 11. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Šašlik ze svíčkové: Odblaněnou svíčkovou nakrájíme na kousky (4 až 5 kousků na …více»

Popský čevab

Popský čevab
15. 11. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Popský čevab: Maso nakrájíme na drobnější kousky (asi jako kostka cukru). Pak …více»

Bosenský hrnec

Bosenský hrnec
15. 11. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Bosenský hrnec: Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme, cibuli nakrájíme na …více»

Bitky

Bitky
15. 11. 2007 Telecí maso
Příprava receptu Bitky: Maso rozkrájíme na proužky a dáme do chladničky. Na másle necháme …více»
 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !