Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Osobní stránka
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Recepty uživatelky

Kořeněná makrela

Kořeněná makrela
16. 11. 2007 Ryby
Příprava receptu Kořeněná makrela: Mrkev nakrájíme na nudličky, cibuli na tenká půlkolečka, česnek …více»

Slané a sladké tančle

Slané a sladké tančle
15. 11. 2007 Slané pečivo
Příprava receptu Slané a sladké tančle: Do vařených nastrouhaných brambor přidáme tvaroh, vejce, …více»

Bulharské fazole s opečenou klobásou

Bulharské fazole s opečenou klobásou
15. 11. 2007 Uzeniny
Příprava receptu Bulharské fazole s opečenou klobásou: Den předem namočené fazole scedíme, dáme do …více»

Fazole zapečené s vejci

Fazole zapečené s vejci
15. 11. 2007 Luštěninová jídla
Příprava receptu Fazole zapečené s vejci: Propláchnuté fazole namočíme přes noc do studené vody a …více»

Hrachové kuličky

Hrachové kuličky
15. 11. 2007 Přílohy
Příprava receptu Hrachové kuličky: Cibuli oloupeme, nasekáme nadrobno a vsypeme na rozehřátý tuk. …více»

Fazolové placičky s jazykem

Fazolové placičky s jazykem
15. 11. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Fazolové placičky s jazykem: Jazyk, řapíkatý celer a fazolové lusky nakrájíme na …více»

Vepřová panenka ve vinné omáčce

Vepřová panenka ve vinné omáčce
15. 11. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřová panenka ve vinné omáčce: Troubu předehřejeme na 200°C. panenku omyjeme, …více»

Plzeňský špíz

Plzeňský špíz
15. 11. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Plzeňský špíz: Svíčkovou a panenskou vepřovou očistíme a nakrájíme z nich malé …více»

Čínské hovězí maso s fazolkami

Čínské hovězí maso s fazolkami
15. 11. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Čínské hovězí maso s fazolkami: Maso nakrájíme na nudličky. Nudličky promícháme ve …více»

Kreolské maso

Kreolské maso
15. 11. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Kreolské maso: Na sádle opečeme na kousky nakrájené maso dohněda, přidáme drobné …více»

Myslivecké závitky

Myslivecké závitky
15. 11. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Myslivecké závitky: Hovězí maso umeleme, přidáme asi 3 lžíce studené vody, dva …více»

Ruské bifteky

Ruské bifteky
15. 11. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Ruské bifteky: Mleté maso promícháme se solí a s pepřem a rozdělíme na čtyři díly. …více»

Klopsy na zelenině

Klopsy na zelenině
15. 11. 2007 Telecí maso
Příprava receptu Klopsy na zelenině: Maso umeleme, osolíme, spojíme s vejcem a v mléce zvlhčenou …více»

Řecká sekaná

Řecká sekaná
15. 11. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Řecká sekaná: K jemně umletému syrovému masu přidáme sůl, dušenou rýži, vejce, …více»

Hovězí pochoutka z klášterního podzemí

Hovězí pochoutka z klášterního podzemí
15. 11. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Hovězí pochoutka z klášterního podzemí: Na 2/3 tuku osmažíme nadrobno nakrájenou …více»

Maso na cibuli po vídeňsku

Maso na cibuli po vídeňsku
15. 11. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Maso na cibuli po vídeňsku: V kastrole na rozpáleném sádle osmažíme drobně …více»

Šašlik ze svíčkové

Šašlik ze svíčkové
15. 11. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Šašlik ze svíčkové: Odblaněnou svíčkovou nakrájíme na kousky (4 až 5 kousků na …více»

Popský čevab

Popský čevab
15. 11. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Popský čevab: Maso nakrájíme na drobnější kousky (asi jako kostka cukru). Pak …více»

Bosenský hrnec

Bosenský hrnec
15. 11. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Bosenský hrnec: Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme, cibuli nakrájíme na …více»

Bitky

Bitky
15. 11. 2007 Telecí maso
Příprava receptu Bitky: Maso rozkrájíme na proužky a dáme do chladničky. Na másle necháme …více»
 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !